Pravna obavijest

Sav sadržaj objavljen na energyshield.hr vlasništvo je tvrtke FIBRAN d.o.o. i može se koristiti samo u nekomercijalne svrhe. Sav sadržaj se bez dopuštenja FIBRAN d.o.o. ne smije kopirati, reproducirati ili distribuirati na bilo koji drugi način. Tvrtka FIBRAN d.o.o. nije odgovorna za bilo kakve povremene poteškoće u funkcioniranju internetske stranice energyshield.hr, moguću netočnost informacija, kao i za bilo kakvu štetu nastalu korištenjem netočnih ili nepotpunih informacija. FIBRAN d.o.o. zadržava pravo izmjene sadržaja objavljenog na web stranici energyshield.hr.

Vaše podatke koristit ćemo isključivo u svrhu informiranja o našim seminarima / događajima i obavijestima vezanim uz našu djelatnost i neće biti dostupni javnosti. Prikupljene osobne podatke štitimo sukladno ZZOP-u.

Stranica energyshield.hr za rad web-stranice koristi kolačiće koji ne pohranjuju osobne podatke. Korištenjem web stranice posjetitelji pristaju na njihovu upotrebu.

O kolačićima

Kolačići nisu ništa novo, svi posjetitelji web stranica imaju mnogo kolačića s različitih web-mjesta na svojim računalima, tabletima i mobilnim telefonima. Novo je samo to da su novim zakonskim propisima (ZEKom-1) došlo do promjena u informacijama i / ili pristanka posjetitelja o njihovoj upotrebi.

Što su kolačići?

SRiječ je o malim tekstualnim datotekama koje većina web-mjesta pohranjuje na uređajima kojima korisnici pristupaju Internetu kako bi identificirali pojedine uređaje koje su korisnici koristili prilikom pristupa. Njihova pohrana je pod potpunom kontrolom preglednika koji korisnik ima – i može pohranu kolačića ograničiti ili onemogućiti po želji. Kolačići nisu štetni i uvijek su vremenski ograničeni.

Zašto su potrebni kolačići?

Oni su osnova za pružanje on-line usluga prilagođenih korisniku. Interakcija između web korisnika i stranice brža je i jednostavnija uz pomoć kolačića. Uz njihovu pomoć, stranica pamti preferencije i iskustvo pojedinca, što štedi vrijeme i čini pregledavanje učinkovitijim i prijateljskijim.

Neki specifični primjeri korištenja kolačića:

  • Radi boljeg korisničkog doživljaja web-lokacije posjetitelje prilagođavamo za prikaz sadržaja prema prethodnim posjetima,
  • spremiti izbore pri izradi užeg popisa uređaja i ponuda te ih usporediti,
  • na dijelovima web-lokacija na kojima je potrebna registracija, mi zadržavamo vašu prijavu.
  • da biste identificirali svoj uređaj (računalo, tablet, mobitel) koji vam omogućuje da prilagodite prikaz sadržaja na uređaju,
  • praćenje posjeta koji vam omogućuju da provjerite učinkovitost prikaza sadržaja i relevantnosti oglasa te stalno poboljšavanje web-lokacija,
  • potrebni su za rad određenih usluga (npr. on-line banka, internetske trgovine i drugi oblici e-trgovine, …).

Kolačići stranice energyshield.hr

Ime kolačića Svrha Trajanje kolačića Tvrtka
_ga Koristi za razlikovanje korisnika 2 godine Google Inc.
_mauuid Koristi se za razlikovanje korisnika 10 godina Net-Results
viewed_cookie_policy Koristi se za pohranu podataka o tome je li posjetitelj vidio obavijest o kolačićima 1 godina FIBRAN d.o.o.