Trebam savjet

 

 
Milena Kirn

Milena se već dugi niz godina bavi primjenom građevinskih rješenja u praksi. Svoje znanje nadograđuje učestalim posjetima gradilištima i rješavanjem problema na licu mjesta. Iskustvo i koordinacija, kako s projektantima tako i izvođačima, omogućili su bolji uvid koja su rješenja na papiru, jednako uspješno primjenjiva i u praksi.

Tanja Herr

Tanja je arhitektica, koja će za sebe reći da se bavi »hard core« arhitekturom. Građevne konstrukcije i rješavanje detalja toplinskih i hidro-izolacija, su njena specijalnost. Unazad 20-tak godina, bavi se i ozelenjavanjem krovova. Drži predavanja, piše u stručnim časopisima, a probleme najradije rješava brzim skicama na gradilištu. Skakanje po skeli smatra dobro došlom rekreacijom, a bogato znanje i iskustvo rado dijeli s drugima.

Jure Lovšin

Jure je po struci magistar građevine, smjer visokogradnje. Analitičko razmišljanje i oko za detalj je izoštrio u automobilskoj industriji. Zanimaju ga izazovi na području toplinske ovojnice zgrade i istraživanje novih rješenja, zato je uključen u razvojno-istraživački rad, Rado se bavi s naprednim računalnim metodama i alatima kao što je modeliranje zgrada u BIM-u.